Jeg ELSKER pepperkaker.
Og vi baker det gjerne i flere omganger hver førjulstid.
Men da i forskjellige varianter.

I helgen laget vi pepperkaker på pinne med nonstop.

Vi viste seansen på snapchat (følg meg gjerne: idebankmamma)
Og lite hadde jeg forventet en så vanvittig respons.

Derfor lager jeg selvfølgelig et aldri så lite steg for steg innlegg.

Denne pepperkakedeigen er en ferdig deig, hjemmelaget er absolutt best, men noen ganger det enkleste det beste 😉

Du trenger:
Pepperkakedeig.
Pepperkakeformer
Nonstop
Papirsugerør (kan også bruke ispinner)

 

Pepperkakedeigen kjevles litt tykkere enn normalt.


Legg pinnene på et stekebrett og legg pepperkakene over.

Pynt pepperkakene med nonstop og stek som normalt, siden pepperkakene er litt tykkere vil de også bli litt «mykere» å spise.

La pepperkakene kjøles av på en rist
(NB vær forsiktig når du flytter de da pepperkakene fortsatt er myke når de er veldig varme)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kommentarer (3)

  1. Dette må prøves! Så enkelt og lurt 😊 fast følger som digger deg og alle de lure ideene du kommer med💖 og at du viser så godt hvordan hverdag med små barn kan vere 🙌🏼🙌🏼